Adams Hus!

Hej allihopa och välkomna till Adams Hus, som tyvärr inte ligger i Edens lustgård. Men nära nog (en bit utanför Strängnäs, bara ett stenkast eller två från Mälaren). Jag köpte ett så kallat renoveringsobjekt för bara några månader sedan och flyttade ut på vischan helt enkelt. Lite oväntat, eftersom jag är storstadsbarn och bott i Stockholm hela mitt liv. Men jag kände att det började ta på mig. Det var lite stressigt helt enkelt. Nu har jag det så bra att jag kan arbeta på distans, bara jag har en dator och internetuppkoppling, så jag har kvar mitt jobb (webbutvecklare som skriver och designar lite vid sidan av).

Gott & Blandat

Vad jag kommer att skriva om här på Adams Hus är lite av varje. Jag är mycket inne på teknik så det blir nog en hel del sådant. Men eftersom jag flyttat ut på landet till ett hus som det behövs mycket arbete på så blir det nog en del om husrenovering också. Sedan så verkar det som jag börjat bli lite new age-ig också (flytta ut på landet från storstan för att finna lugn och tid för eftertanke. Va?). Det vet jag inte hur det kommer att manifestera sig, men kanske börjar jag skriva om hur jag plockar blåbär för att göra min egen blåbärssylt eller nåt. Vem vet, inte du, vem vet inte jag. Vi vet ingenting nu, vi vet inget idag…

Jag skriver som jag vill

Det här med att börja blogga har jag funderat på ett tag och det känns lite roligt och annorlunda. Nu är det ju så att det är svårt att veta om jag kommer att hålla liv i Adams Hus (bloggen, inte mitt hus alltså). Det händer att jag tappar intresset för saker och ting, men jag ska göra mitt bästa för att hålla igång det hela. Det blir lite av en rolig utmaning att skriva för nöjes skull med ojämna mellanrum (normalt när jag skriver så är det på beställning, och inte alltid så fritt).

Okej, det var lite om vem jag är och varför den här bloggen finns. Välkomna allihopa!